Tuesday, March 20, 2012

Kokkuvõte

TEEMA: Koduleht

Paaristöö - Elvega
1) Kuidas lähenesid antud teemale?
Kõigepealt oli vaja leida teema, millest koduleht teha. Niisama mingi juhusliku sisuga kodukat polnud mõtet teha. Soov oli siiski kokku meistredada midagi sellist, mis oleks sisult erialane ja teistele kasulik.
2) Kas tutvusid lisamaterjalidega antud teema juures?
Tutvusin nii VeebiABC lehega, kui ka validaatoriga, millest siis hiljem oma koduka läbi lasin.
3) Kuidas tööd organiseerisid?
Kõigepealt mõtlesin välja umbkaudse teema. Seejärel otsisin selle kohta materjali ja koduka aluseks võtsin ühes varasemas loengus koostatud referaadi - "Hariduslikud erivajadused". Seejärel pusisime koos vennaga materjali kodukale ja hiljem lasime kogu lehe läbi validaatori, avastamaks võimalikke vigu.
4) Kas otsisin ise veel materjali juurde?
Mis mõttes? Milliseid materjale? Kas koduka tegemise kohta või selle kohta, mida sinna kodukale üles panin? Koduka tegemise kohta rohkem lisamaterjale ega õpetusi ei otsinud. Kasutasin veebiABC ja venna abi. Hiljem lisasin veel nõuetele vastavad pildid tekstile juurde.

Ettepanekud ja mõtted
5) Millised olid ootused õppejõule?
Algul oli tunne, et sooviksin rohkem kontakttunde. Just koduka tegemise pärast... Aga hiljem, kui juba töösse süvenesin, siis ei tundunud kontakttunnid enam nii olulised. Põnev oli iganädalaselt koduseid töid teha ette määratud kuupäevaks.
6) Soovitusi teistele õppijatele?

Ärge kartke seda loengut ega koduseid töid. See pole nii hull, kui alguses tundub :)

No comments:

Post a Comment